Після здачі психологічного тесту і всіх інших документів мене відпустили додому. Скільки у мене було часу і коли відправка ніхто точно не сказав. Віка сказала що можливо тиждень. 

Ось вже більше  тижня я сижу дома. Я дуже дуже вдячний що моя відправка в учебку відклалася, тому що Україна якраз в ці дні переживає аномальну спеку. Мені важко уявити, як із моїм здоров’ям я в повній нагрузці копав би окопи на учебці.

Я відкрив для себе соціальну мережу Reddit і був дуже щасливий цьому. Я був шокований і вражений тому що в цьому світі ще залишилися люди які читають. 

Я взагалі то люблю пофілософствувати і висловити свою думку, написати щось таке цікавеньке. Але коли ти виставляєш контент в інших соцмережах, то ти пригадуєш грецьку міфологію. Там розповідалось що боги створили величезну, темну і бездонну яму, в яку скинули титанів. І ось коли ти виставляєш пост на тому ж Facebook чи схожій соцмережі то таке враження що твій пост падає в ось таку темну і бездонну яму. Ти кидаєш його і він миттєво розчиняється в цій чорній дірі. 

А тут, мало того що твій пост ЧИТАЮТЬ, так вони ще й пишуть свою думку! Задають тобі питання! Для мене це взагалі був нонсенс. З цього моменту я полюбив реддіт. Я побачив що це місце де люди не женуться за якимись головорозривними сенсаціями, а прагнуть перш за все людського, життєвого і чесного контенту. Ну просто все як я люблю:). 

Я натрапив на живу спільноту українців. Я спитав чи буде комусь цікава та інформація яку я розповідаю в своєму блогу і отримав багато позитивних коментарів. Це мене дуже надихнуло! На сьогоднішній день реддіт став моєю улюбленою соц мережею. 

Звичайно ж важкувато ось так сидіти не чемоданах розуміючи що тобі в любий момент можуть подзвонити і викликати. Тому ти можеш займатися тільки короткостроковими проектами і справами, в очікуванні коли ж тебе вже викличуть на учебку.

Поділитися в соц мережах

Всі пости цієї категорії


Scroll to Top